Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κρέμασαν ανάποδα τον Σαουδάραβα πρίκγιπα επενδυτή του «Αστέρα»


Σάλος έχει ξεσπάσει διεθνώς μετά την αποκάλυψη ότι οι πρίγκιπες, οι επιχειρηματίες και οι υπουργοί που έχουν συλληφθεί στη Σαουδική Αραβία, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης που έχει ξεκινήσει ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, περνούν από σκληρή ανάκριση, η οποία περιλαμβάνει άγριο ξυλοδαρμό, βασανιστήρια, μέχρι και κρέμασμα των κρατουμένων ανάποδα!
Η υπόθεση, δε, αποκτά και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς ανάμεσα στους συλληφθέντες που έχουν βασανιστεί βρίσκεται και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, ανιψιός του απερχόμενου βασιλιά Μπιν Σαλμάν, Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο οποίος συμμετέχει στη μεγάλη επένδυση στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, με την εμπλοκή του να έχει να κάνει με τη διαχείριση του ξενοδοχείου, που θα γίνει το πρώτο «Four Seasons» στη χώρα μας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής «Daily Mail» γράφει η εφημερίδα “δημοκρατία”, μάλιστα, ο 32χρονος διάδοχος έχει επιφορτίσει με το βαρύ και δύσκολο καθήκον των ανακρίσεων ειδική ομάδα μισθοφόρων, τους οποίους προσέλαβε από την αμερικανική ιδιωτική εταιρία ασφάλειας Blackwater.
Ο ζάπλουτος κοσμοπολίτης Αλ Ουαλίντ, που θεωρείται ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, έχει δηλώσει πολλάκις την αγάπη του για τη χώρα μας, την οποία έχει επισκεφθεί πολλές φορές για διακοπές, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελούντα της Κρήτης.
Ο άνδρας που έκανε τον πρίγκιπα διάδοχο να νιώσει απειλή και, ως εκ τούτου, να τον συμπεριλάβει στις εκκαθαρίσεις έχει τεράστια περιουσία, που ανέρχεται στα 17 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ, σύμφωνα με το «Forbes», είναι ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, πακέτου μετοχών στο twitter και στη Citigroup.
Αναφορικά με την επένδυση στον «Αστέρα», πάντως, στέλεχος της εταιρίας ανέφερε ότι το πρόγραμμά της προχωρά κανονικά και πως το επίσημο άνοιγμά του έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2018.
Το νέο ιδιοκτησιακό σχήμα του «Αστέρα» Βουλιαγμένης, πάντως, δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση με αφορμή τη σύλληψη του Σαουδάραβα πρίγκιπα.
Τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλλεται η αφρόκρεμα της Σαουδικής Αραβίας είναι ένα μελανό σημείο τόσο για τη χώρα όσο και για τις ΗΠΑ, που εμπλέκονται στην υπόθεση μέσω της παρουσίας της Blackwater στο Ριάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου