Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τον "θησαυρό" των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. μετά το «ντου» σε υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

❱❱ Ενας μικρός θησαυρός, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για να εξαρθρωθούν οι ομάδες των λεγόμενων «μπαχαλάκηδων» που αναστατώνουν κάθε τόσο τα Εξάρχεια, βρέθηκε στα χέρια των αστυνομικών που έκαναν εισβολή σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Καλλιδρομίου για να το εκκενώσουν.....
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, στο εσωτερικό του υπό κατάληψη κτιρίου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έτοιμες εμπρηστικές αλλά και εκρηκτικές βόμβες μολότοφ, ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες, γάντια αμιάντου, έναν ασύρματο συντονισμένο στις συχνότητες της Αστυνομίας, βαριοπούλες και έντυπο υλικό.

Ομως, τα πολυτιμότερα ευρήματά τους είναι οι ιδιόχειρες σημειώσεις που ανακάλυψαν με ονόματα ατόμων και ομάδων, που πραγματοποιούν συστηματικά επιθέσεις εναντίον αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και ως το Πολυτεχνείο! Παράλληλα, βρήκαν σχεδιαγράμματα με οδηγίες για καταδρομικές επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Τέλος, σε ατζέντες που είχαν στην κατοχή τους οι δύο Ελληνες και οι δύο Γερμανοί οι οποίοι συνελήφθησαν, βρέθηκαν ονόματα και τηλέφωνα ατόμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φέρεται ότι έχουν σχέση με τη συγκεκριμένη κατάληψη.

Τη στιγμή της εισβολής των ΜΑΤ ένας 43χρονος καταληψίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για σχέσεις με την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, πρόλαβε να ανεβεί στην ταράτσα του κτιρίου, φωνάζοντας «Ξυπνάτε, αδέρφια, μας την πέφτουνε». Ταυτόχρονα, άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών, ενώ πετούσε τις εκρηκτικές βόμβες μολότοφ στην πίσω πλευρά του κτιρίου, σε μια προσπάθεια να τις ξεφορτωθεί! Ο 43χρονος συνελήφθη μαζί με όλους όσοι βρίσκονταν στην κατάληψη και αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για κατοχή εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου