Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Βόμβες Παναγούλη για πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία: Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!

«Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση, φυσικά αυτός που δίνει τς εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει» υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Βαριές καταγγελίες για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία που αποκάλυψε το ΘΕΜΑ έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης ο οποίος έκανε λόγο για «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα».

«Βεβαίως αγγίζει τον πρωθυπουργό» απάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης για τη δύσοσμη υπόθεση της εκποίησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία και πρόσθεσε: «Υπάρχει νόμος από το 2011
που απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία...».

«Δεν ξέρω αν την πήρανε ή θα την παίρνανε» συνέχισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε: «Όταν υπάρχει μεσάζων στη μέση, φυσικά αυτός που δίνει τς εντολές για τις διαπραγματεύσεις πάντοτε κάτι παίρνει».

«Στην προκειμένη περίπτωση ποιος είναι αυτός» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.
«Είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας» απάντησε ευθέως ο κ. Παναγούλης.

«Άρα λοιπόν μας λέτε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε εντολές για να γίνει αυτή η ιστορία για να πάρει ένα κομμάτι της μίζας;» συνέχισαν οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά».

«Βεβαίως, βεβαίως, το λέω» συνέχισε ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζοντας ότι η άποψή του αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος εμπλέκει μεσάζοντα.

«Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσάζων» επισήμανε ο Στάθης Παναγούλης.

«Η ιστορία αυτή αγγίζει μόνο τον κ. Καμμένο ή πάει και στην αυλή του Μαξίμου;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

«Δεν θα πω αν πάει στην αυλή του Μαξίμου, πάει στην κυβέρνηση» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας

Και συνέχισε ο κ. Παναγούλης: «Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;».

Κατά την άποψη του ανεξάρτητου βουλευτή: «Ένα κομμάτι αγανακτισμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει τον Ρουβικώνα και καθοδηγείται δεν ξέρω από ποιους ακριβώς, ή μάλλον ξέρω αλλά δεν μπορώ να πω...».

«Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει. Οι πληροφορίες λένε ότι ελέγχονται από ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να δημιουργούν διάφορα προβλήματα και θέλουν να ελέγχουν την κυβέρνηση όταν η κυβέρνηση φεύγει απ' αυτά που έχει υποσχεθεί» κατήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου