Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πάτρα: Αυτές οι γυναίκες είναι τα θύματα του ανήλικου ληστή – Φόβος και τρόμος στα σπίτια τους (BINTEO & EIKONEΣ)

patra-11
Ο ανήλικος ληστής διάλεγε τα θύματά του στην Πάτρα και χτυπούσε.
Σε κατάσταση σοκ οι γυναίκες που βρέθηκαν απέναντί του…
Φόβος και τρόμος ηλικιωμένων γυναικών είχε γίνει αδίστακτος ληστής στην Πάτρα. Ο ανήλικος έμπαινε σε σπίτια και λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες με την βία.


Το πιο πρόσφατο θύμα του ήταν η κ. Μαρία. Σύμφωνα με τις περιγραφές της ο 16χρονος την άρπαξε, της έκλεισε το στόμα και την ανάγκασε να της δώσει την σύνταξη που μόλις είχε πάρει. Τα 800 ευρω!
Ο δράστης όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το χτύπημα. Επιτέθηκε και σε μία άλλη ηλικιωμένη, την κυρία Νικολίτσα. Δεν σεβάστηκε την κατάστασή της. Επιχείρησε να της βγάλει τα δαχτυλίδια από τα χέρια.
Συνολικά επιχείρησε να ληστέψει 5 γυναίκες. Η κυρία Σταματία έβαλε τις φωνές και γλίτωσε. Ο δράστης φοβήθηκε και έφυγε. Μπορεί ωστόσο από το συγκεκριμένο σπίτι να έφυγε άπραγος, πήγε όμως σε ένα άλλο. Στην οδό Λασκάρεως. Και άρπαξε μέχρι και την τηλεόραση.
Ο 16χρονος τελικώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του Πρόκειται για σεσημασμένο και είχε βάλει στόχους σπίτια στην περιοχή των προσφυγικών κοντά στην οδό Ιωνίας και Ελευθερίου Βενιζέλου.
Μαρτυρίες για τον ανήλικο ληστή στην Πάτρα

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου