Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

 

 Το μεγαλύτερο έγκλημα που διέπραξε το αιμοσταγές ΕΑΜ δεν είναι ότι σκότωσε δεκάδες χιλιάδων Ελλήνων αναίτια,ούτεότι έκαψε τη μισή Ελλάδα,ούτε ότι καταλήστευε την υπόλοιπη και την εξαθλίωνε.
Το πιο φοβερό έγκλημα είναι ότι διέφθειρε την ελληνική νεολαία αφού με δασκάλους κομμουνιστές,έσπειρε άφθονο δηλητήριο στις καρδιές των νέων και με την απειλή του θανάτου κυριαρχούσε στις ψυχές τους,και τους δίδαξε την έλλειψη σεβασμού και τους θόλωνε τον εγκέφαλο με γαργαλιστικές σεξουαλικές θεωρίες και τους οδήγησε στο έγκλημα.
Η μεγάλη σχολή του εγκλήματος υπήρξε η ΕΠΟΝ.
Εκεί τα παιδιά διδάσκονταν το έργο του δημίου.Υποχρεώθηκαν επί ποινή θανάτου,να σκοτώνουν συνομηλίκους τους .Ο πρώτος που αρνήθηκε να το κάνει τον σκότωσαν για να καταπτοήσουν τους άλλους.
Ο καπετάνιος Καφαντάρης από τα Άγραφα Καρδίτσας υποχρέωσε νέον να σκοτώσει δέκα κρατούμενους Έλληνεςτάχα ότι ήταν φασίστες.Δημιουργούσαν έτσι καινούργιους "γενίτσαρους",οι οποίοι θα ατίμαζαν το ανθρώπινο γένος.
Όταν έφυγαν οι Γερμανοί από τη Λαμία.,μπήκαν στην πόλη, λέγοντας τους κατοίκους ότι έφεραν την ελευθερία.
Έδιωξαν τις Αρχές,διόρισαν δικούς τους επιθεωρητές και εισήγαγαν νέα Αναγνωστικά τα "Αετόπουλα' για τη γ΄ και δ' και την "Ελεύθερη Ελλάδα' του Παπαμαύρου για τις ε' και στ', γράφοντας τερατώδη ψέματα,ότι τα Ελληνόπουλα δεν είχαν ποτέ τη φροντίδα του κράτους,ότι οι στρατηγοί του Βασιλιά
άφησαν τους Βουλγάρους να περάσουν,ότι ο βασιλιάς άρπαξε το χρυσάφι που με το αίμα του μάζεψε ο λαός,ότι ο ΕΛΑΣ καθαρίζει τους προδότες,ότι ο αγώνας του ΕΑΜ είναι όπως του 21,ότι ο Βελουχιώτης είναι σαν τον Αθανάσιο Διάκο. ότι ο σημερινός αγώνας του ΕΑΜ συνεχίζει την επανάσταση
του 21 και ότι μέχρι τώρα τα παιδιά του λαού ήταν άρρωστα,γυμνά πεινασμένα ξυπόλητα,χωρίς γιατρούς και φάρμακα.Και ενώ θανατικό μεγάλο έδερνε τα νιάτα,ο βασιλιάς και ο Μεταξάς έκαναν γιορτές και πανηγύρια.
Και η "Ελεύθερη Ελλάδα" στις σελίδες της δε διδάσκει τίποτε άλλο παρά το φανατισμό για τον αγώνα και το μίσος για κάθε Έλληνα που δεν είναι κομμουνιστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου