Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Χυδαία εμφάνιση Πολάκη στη Βουλή - Η Σακοράφα ζήτησε να τον βγάλουν από την αίθουσα

Διαπιστευτήρια του κοινοβουλευτικού... «ήθους» που πρεσβεύει, επέδωσε για ακόμη μια φορά στην Ολομέλεια ο Παύλος Πολάκης. Η αήθης συμπεριφορά του προκάλεσε την έκρηξη της Προεδρεύουσας Σοφίας Σακοράφα, η οποία διαπιστώνοντας ότι παρά τις επανειλημμένες συστάσεις της, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανακαλείτο στην κοινοβουλευτική τάξη, έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τους αστυνομικούς να βγάλουν εκτός αίθουσας τον κ. Πολάκη.

Ενδεικτικός του πανδαιμόνιου που προκάλεσε ο… αψύς κ. Πολάκης ήταν ο οξύς διάλογος με την Προεδρεύουσα της συνεδρίασης:

 Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύει…

Σοφία  Σακοράφα: κ. συνάδελφε δεν είναι καφενείο η αίθουσα, έχετε κάνει καφενείο τη Βουλή, ορίστε μας!

Παύλος Πολάκης:  Ε, μα δουλευόμαστε τώρα

Σοφία Σακοράφα: κ. Πολάκη... παρακαλώ πολύ, μπορείτε να

βγάλετε έξω τον κ. συνάδελφο; Από την αίθουσα;

Παύλος Πολάκης: Όχι δεν μπορούνε!

Σοφία Σακοράφα: Μπορούνε! Η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη για βουλευτή. Είστε υποχρεωμένος να τον ακούσετε όπως ακούνε και εσάς όλοι με τον τρόπο που μιλάτε

Παύλος Πολάκης: Μην κουνάτε το δάχτυλο

Σοφία Σακοράφα: Δεν κουνάω κανένα δάχτυλο. Πού νομίζετε ότι είστε; Στο κοινοβούλιο είστε όχι στο καφενείο του χωριού σας. Σας παρακαλώ πολύ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου