Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Αποκάλυψη: Ολος ο διάλογος του Νίκου Παπά με τον Σάμπυ Μιωνή για την Μαρέβα- Τι του ζήτησε

σαμπυ
Αποκάλυψη: Ολος ο διάλογος του Νίκου Παπά με τον Σάμπυ Μιωνή για την Μαρέβα- Τι του ζήτησε

Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή και την προσπάθεια του συστήματος του Μαξίμου να βρεθούν στοιχεία σε βάρος της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη.

Οταν ο Νίκος Παππάς ζητάει από τον Μιωνή να πείσει τον Παπασταύρου να δώσει στοιχεία σε βάρος της Μαρέβας ο Μιωνής αντιδρά. Του λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που ξέρει ο Παπασταύρου και δεν τα ξέρει εκείνος και προσθέτει ότι τον δικηγόρο Παπασταύρου και την Μαρέβα Μητσοτάκη τους συνδέει μεγάλη φιλία. Θα κατέθετες ποτέ εσύ, τον ρωτάει σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα; Ο Νίκος Παππάς κάνει ένα αρνητικό νόημα και ο Σάμπυ Μιωνής συνεχίζει: Θα ήθελες εσένα να σου κάνουν κάτι τέτοιο…

 

 
κειμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου