Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΝΔ: Η επιστροφή Κουρουμπλή δείχνει την προσκόλληση του ΣΥΡΖΙΖΑ στη χυδαιότητα

 field_kentriki_fotografia

Ως απόδειξη προσκόλλησης του ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της παρά το γεγονός ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της Κυβέρνησης, η επιστροφή του είναι απολύτως αναμενόμενη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της Κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στον λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει.

Σήμερα, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ο Αλέξης Τσίπρας τον ενημέρωσε ότι ο κ. Κουρουμπλής επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021 ο κ. Κουρουμπλής τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του κ. Τσίπρα καθώς ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών είχε αποκαλέσει «δολοφόνους» τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου