Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

ΝΟΜΟΣ - ΤΑΞΗ _ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Το ΕΜΠ, το ΑΠΘ, όλες οι σχολές και φοιτητικές εστίες, οπουδήποτε, που παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα, πρέπει να κλείσουν, να απολυθούν όλοι, να ξεβρωμίσουν από την μπίχλα, τους κακοποιούς και τους τραμπούκους της αριστερίλας, να απολυθούν όλοι, ΟΛΟΙ, πρυτάνεις, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό, όλοι όσοι έκαναν την πάπια τόσα χρόνια. Να αξιολογηθούν από την αρχή και να γίνει επανίδρυση με μόνιμη παρουσία της κανονικής Αστυνομίας, εξοπλισμένης με νέο νόμο που θα στέλνει στην φυλακή χωρίς αναστολή και μετατροπή όσους κάνουν οτιδήποτε παράνομο μέσα στα ΑΕΙ, με καταλογισμό και είσπραξη, με αναγκαστική εκτέλεση, στο διπλάσιο κάθε ζημιάς και ισόβια αποβολή από το Πανεπιστήμιο. Αλλιώς, κύριοι της κυβέρνησης, πηγαίντε σπίτια σας και αφήστε να το κάνουν αυτοί που δεν κωλώνουν, που δεν σέβονται "την αριστερά για τους αγώνες της" και φτύνουν πάνω στα μούτρα της την "πολιτική ορθότητα". Νόμος, Τάξη, Πειθαρχία. Α, μην το ξεχάσω: και λούσιμο. #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου