Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: Θυμίζει «προπονητή εξέδρας» που έχει να πάει χρόνια στο γήπεδο

«Η στήριξη στο ρεύμα θα ισχύει όσο οι αυξήσεις είναι περισσότερες από αυτές που μπορεί να αντέξει ο πολίτης», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη που σχολίασε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Youth Pass.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο θείος που λέει «εγώ θα κάτσω με τη νεολαία» και της μοιράζει φραγκοδίφραγκα αντί για εργασία, παιδεία, ποιότητα ζωής και προοπτική. Οι νέοι θέλουν αξιοκρατία, ευκαιρίες και σεβασμό. Μην τους υποτιμάτε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Μου θυμίζει τον προπονητή της εξέδρας. Είναι αυτοί που κάθονται στην κερκίδα και κουνάνε το δάχτυλο. Εξελέγη πρόεδρος ενός κόμματος που δε γεννήθηκε το 2023».

«Μου θυμίζει αυτούς που κουνούν το δάκτυλο και δεν κάνουν τίποτε» απάντησε και πρόσθεσε: «Να προσπαθούμε να μηδενίσουμε τα πάντα δεν ωφελεί σε τίποτα».

«Επιδίωξη από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ταγίπ Ερντογάν είναι να εμπεδωθεί ένα κλίμα διαλόγου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο προέδρου στην Αθήνα, τόνισε πως η Ελλάδα προσέρχεται χωρίς καμία συζήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Για την αντίθεση που εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επίσκεψη Ερντογάν και αν υπάρχουν δύο γραμμές μέσα στο κόμμα, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα, οι απόψεις του πρώην πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει τις προσπάθειες εμπέδωσης του διαλόγου.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Φρέντι Μπελέρη και το κράτος δικαίου μέχρι να δικαιωθεί και να μην παραβιάζονται τα δικαιώματά του. Είναι πρωτοφανές ένας εκλεγμένος δήμαρχος να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του», τόνισε σε άλλο σημείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την επιστολική ψήφο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα έχουμε σημαντική στήριξη και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη μέγιστη δυνατή συναίνεση στο θέμα της επιστολικής ψήφου» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα τιμολόγια με βάση το χρωματισμό τους, τόνισε ότι η πρωτοβουλία οδηγεί ξεκάθαρα στην ενίσχυση του ανταγωνισμού και κατ΄ επέκταση στη μείωση των τιμών ενέργειας στα τιμολόγια για τους καταναλωτές.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τη μάχη της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας «Θα συνεχίσει να ισχύει η στήριξη στο ρεύμα. Δεν θα πληρώσουν οι πολίτες παραπάνω ποσό». 

«Η στήριξη στο ρεύμα θα ισχύει όσο οι αυξήσεις είναι περισσότερες από αυτές που μπορεί να αντέξει ο πολίτης και στο τέλος της ημέρας δεν θα πληρώσουν οι πολίτες παραπάνω ποσά, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Όπως διαμήνυσε, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει με τις αντοχές της ελληνικής οικονομίας τις όποιες υπέρμετρες αυξήσεις. Εξήγησε γιατί οι καταναλωτές που δεν επιλέξουν κάποιο τιμολόγιο ρεύματος εντάσσονται αυτόματα στο πράσινο. Τόνισε πως η πρωτοβουλία του υπουργείου ξεκάθαρα στην πτώση των τιμών μέσα από τον ανταγωνισμό.

«Είναι αδιανόητο κάποιος ο οποίος ξέρει ότι είναι ψευδές ένα γεγονός και να το διανέμει δημοσίως σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη οποιουδήποτε πολίτη», τόνισε για τις ποινές φυλάκισης που προβλέπονται στο νέο νομοσχέδιο για τον Ποινικό Κώδικα, όσον αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση.

Ως προς το θέμα λαθρεμπόριο καυσίμων, σημείωσε ότι γίνονται πολύ αυστηρές οι ποινές καθώς κλείνουν παντελώς για δύο χρόνια χωρίς να μπορεί να λειτουργήσει σε άλλη εγκατάσταση ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εμπορίας καυσίμων.

Για το θέμα των γάμων ομοφυλοφίλων και τις διαφωνίες που έχουν ακουστεί από μεμονωμένες φωνές εντός ΝΔ είπε πως ο χρόνος νομοθέτησης για αυτό θα ανακοινωθεί και πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους οπότε και θα συζητηθούν τότε. «Όλα στην ώρα τους. Ο χρόνος αυτής της νομθέτησης θα ανακοινωθεί», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου