Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δεν το έχω ξαναζήσει..!


Γράφει ο
Ευάγγελος Λαζαρίδης
Διαβάζω σε μεγάλης κυκλοφορίας της Κυριακής ρεπορτάζ Κυρίας, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν το κρύβω, τρόμαξα.
Μεταφέρω ό,τι ακριβώς διάβασα και ακόμα δεν έχω συνέλθει.
Η Κυρία με τις πρωτοβουλίες της και τις αποφάσεις της, Βασιλική Κατριβάνου.
α/ από το σύντομο βιογραφικό της ...,
Είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιούνιο το 2012 και υπεύθυνη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων… έχει ασχοληθεί με την ψυχική υγεία, τους μετανάστες και του πρόσφυγες, τις φυλακές, το αντιρατσιστικό, αντιφασιστικό κίνημα...
Σπούδασε ψυχολογία και επίλυση συγκρούσεων στο Πόρτλαντ (ΗΠΑ) και έχει σκηνοθετήσει (μαζί με την Μπούζαρ Αζούζ) το ντοκιμαντέρ «Κυπραίες»(2009).
β/ Από το ρεπορτάζ του τύπου, φύλλο της Κυριακής.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Βασιλική Κατριβάνου, γόνος στελεχών της ΕΔΑ που αργότερα δραστηριοποιήθηκαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ  στο ΠΑΣΟΚ, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την αντίδραση της στα συνθήματα «ΟΥΚ» κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25 Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτή που έγραψε και εισηγήθηκε τον νόμο Παρασκευόπουλου (4322/2015), μέσω του οποίου συνολικά 3.000 κρατούμενοι θα έχουν αφεθεί ελεύθεροι ως το
τέλος του 2015, μεταξύ αυτών έμποροι ναρκωτικών, παιδεραστές, και βιαστές...είναι φίλη και έχει συνεργαστεί στενά με τον Πάνο Λάμπρου.
 Όπως αυτός ήταν ο μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή στη δίκη της 17ης Νοεμβρίου, στάθηκε στο πλευρό του Ξηρού που ζητούσε να αποφυλακιστεί, αλλά και στο πλευρό του Νίκου Ρωμανού...
Με δημόσια παρέμβαση απαίτησε την άμεση αποπομπή του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου ....
γ/Όπως όλο το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, η Βάσω Κατριβάνου πιστεύει ακράδαντα την επιστημονική άποψη (!) του υπουργού Παιδείας για τους Πόντιους. Είχε, μάλιστα επικροτήσει την απόφαση του Αριστείδη Μπαλτά που ως υπουργός Παιδείας είχε αφαιρέσει από την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου το κεφάλαιο για την Ποντιακή Γενοκτονία...
δ/ Η ίδια έχει αποδεχτεί την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα και «μακεδονικής γλώσσας», ενώ, όπως με περισσή ειρωνεία μας λέει γνωστός της από τα παλιά... «δεν αποκλείεται να θεωρεί ότι και η διατύπωση της Ρεπούση για τον συνωστισμό στην Σμύρνη είναι ύποπτη εθνικισμού».
Πιστεύω η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα παρέμβει, αξίες και  θεσμοί, δεν καταστρέφονται για το θεαθήναι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου