Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Μετανάστες, Λαθρομετανάστες και Τζιχαντιστές… Πολιτικοί της Ελλάδας Έχετε Αντιληφθεί τον Κίνδυνο; Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο άνθρωπος πάντα πάσχιζε και πασχίζει να βρει καλύτερη τύχη για να ζήσει μία ζωή υποφερτή,κι όταν ο τόπος πού γεννήθηκε δεν τού τα προσφέρει αυτά, αρχίζει να μετακινείται σε ξένες χώρες. Το φαινόμενο αυτό της μετακίνησης ονομάζεται μετανάστευση. Μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο το μεταναστευτικό πήρε ανησυχητικές διαστάσεις, ιδιαίτερα το 1954. Από το 1975 και για πρώτη φορά στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας...
οι Έλληνες πού επέστρεψαν στην Ελλάδα από την πικρή ξενιτιά ήταν περισσότεροι από αυτούς πού την εγκατέλειπαν.
Έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η Παγκόσμια ημέρα Μετανάστευσης στις 18 Δεκεμβρίου.
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελλάδα με τις ισοπεδωτικές πολιτικές τους ,τις διαφθορές του καί τις διαπλοκές τους ,είχαν ως αποτέλεσμα την οικονομική κατάρρευση του πληθυσμού μας και ώθησαν τις ζωές των Ελλήνων και ιδίως των νέων υπό διωγμό.
Αντί να έρχεται ανάπτυξη με την πάροδο των ετών,δυστυχώς όλες οι σημερινές κυβερνήσεις μας οδήγησαν στην καταστροφή και σε ένα σκοτάδι πού έχει χαθεί κάθε ηλιαχτίδα ελπίδας.
Έτσι ή μετανάστευση των Ελλήνων ξανά φούντωσε πρός μεγάλες χώρες με υποδομές υποδοχής και εργασίας, όπως Αυστραλία,Καναδάς ,Γερμανία,Αγγλία .
Ταυτόχρονα οι μεγάλες κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικές μεταβολές σε χώρες της Ασίας καί Αφρικής είχαν ως αποτέλεσμα την ισχυρή λαθρομεταναστευτική εισβολή στην χώρα μας.Σε αυτό βοήθησε ή γεωγραφική μας θέση με τα πολλά νησιά μας καί οι μικρές θαλάσσιες αποστάσεις πού τα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα(smuggling links) μετέφεραν καί μεταφέρουν παράνομα στην χώρα μας αλλοδαπούς, πού πρόσφατα με τον πόλεμο στην Συρία ανακατεύτηκαν όλοι μαζί σε μία βάρκα,πρόσφυγες,εγκληματίες καί κάθε λογής ανεξέλεγκτοι τρομοκράτες καί τζιχαντιστές.
Τα οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Ένωση καί στους παράνομους κάθε κοπής καί λογής αλλοδαπών.
Ας μην ξεχνάμε και την δήλωση υψίστης σημασίας τού πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ ο οποίος είχε πεί ότι:»Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τούς Έλληνες,αρκεί να τούς στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς»!
Μήπως λοιπόν με την ευκαιρία των προσφύγων βρήκαν τον τρόπο εξολόθρευσης μας και με τις αμέτρητες βάρκες αποβιβάστηκαν στην πατρίδα μας ποιος ξέρει και πόσοι τζιχαντιστές;;
Και εδώ τίθενται τα ερωτήματα:
Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών τι έκαναν για να αποτρέψουν όλα αυτά;
Τι έκαναν οι εκάστοτε υπουργοί εξωτερικών, αλλά και οι Ευρωβουλευτές της Πατρίδας μας;
Έχουμε αγαπητοί αναγνώστες κατακτητές από παντού καί σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να σωθούμε,θυμηθείτε με.
Εμείς ο ελληνικός λαός ο ένδοξος και τιμημένος τι περιμένουμε;
Θα αφήσουμε να τούς εντάσσουν στην ελληνική κοινωνία καί να τούς διακινούν εν αγνοία μας;
Τούς εθνικούς κινδύνους πού εγκυμονούν τα εγχειρήματα αυτά τούς σκέπτεται κανείς;
Έχετε πάρει είδηση επικίνδυνοι πολιτικοί αυτού του τόπου, ότι οι υπάρχουσες υποδομές δεν αντέχουν άλλη απορρόφηση τού όγκου των αλλοδαπών;
Ή αγορά εργασίας δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε τούς Έλληνες πιά,την ζωή των οποίων έχετε καταντήσει πολύ δυσχερή με τα ολέθρια μνημόνια σας.
Ο μεγαλύτερος αριθμός των Ελλήνων δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα προς το ζήν του αναγκαία πιά, κι εσείς οι αδίστακτοι, υπογράφετε ακόμα μνημόνια.
Με τον νόμο 3386/2005 και με βάση την εισήγηση τού τότε υπουργού εσωτερικών κυρίου Προκοπή Παυλόπουλου,εγκρίθηκε ομόφωνα από την κυβερνητική επιτροπή «ή είσοδος,διαμονή και κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια».
Δηλαδή ο νόμος τους δίνει την δυνατότητα να ζουν παράνομα στην χώρα μας προκειμένου να νομιμοποιηθούν.
Όλοι οι παλαιοί και έμπειροι πολιτικοί της Ελλάδας δεν είχαν αντιληφθεί τούς κινδύνους καί τις απειλές πού σήμερα αντιμετωπίζουμε ως χώρα εξ αιτίας των νόμων τους και των ομόφωνων εγκρίσεων τους;
Όλοι όσοι έρχονται με πλαστά διαβατήρια περνούν ανενόχλητοι,δεν είστε ικανοί να τούς ελέγξετε;;
Όλους όσους αποβιβάζονται με βάρκες τούς ερωτάτε απλά από πού είναι,εκείνοι σας απαντούν από Συρία και όλα καλά άνευ αποδείξεων κι ας είναι Τζιχαντιστές πού με αυτό τον πανεύκολο κόλπο-τρόπο εισβάλλουν στην Πατρίδα μας.
Γνωρίζετε αν έχουν καταδικαστεί στον τόπο τους για επικίνδυνες πράξεις κάποιοι από αυτούς;
Όχι, απλά εσείς αρκείστε σε μία απλή τους απάντηση κι όλα καλά….
Εξ αιτίας όλων αυτών των επιπόλαιων χειρισμών σας, πολιτικοί της Ελλάδας,έχετε αντιληφθεί:
1)τον κίνδυνο γιά την εθνική μας ασφάλεια;
2)τον κίνδυνο της εθνικής μας ταυτότητας;
3)τον κίνδυνο της εθνικής συνοχής μας;
4)τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας;
5)τον κίνδυνο της εθνικής μας άμυνας καί της εθνικής οικονομίας;;;
6)την αλλοίωση τού εθνικού δημογραφικού μας χαρακτήρα;
7)τις εδαφικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδας, από Αλβανία,Σκόπια καί Τουρκία με τούς μουσουλμάνους;;
8)τον κίνδυνο δημιουργίας μειονοτήτων με ό,τι συνεπάγεται;;
Αντί λοιπόν να λάβετε μέτρα προληπτικά καί κατασταλτικά με προσεκτικές πολιτικές καί οργανωμένο έλεγχο,εσείς σήμερα τούς υποδεχτήκατε αδιακρίτως μαζί με τους τζιχαντιστές.
Καί εξ αιτίας όλων αυτών φτάσαμε σήμερα από «χώρα υποδοχής» να έχουμε γίνει καί χώρα διακίνησης ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.
Με αυτές τις επικίνδυνες πολιτικές σας θέσατε σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο την εθνική ασφάλεια της χώρας ,αλλά καί την ασφάλεια όλων των ελλήνων πολιτών καί από τους Τζιχαντιστές.
Ή παραπαίουσα συγκυβέρνηση είναι υπεύθυνη γιά το τεράστιο ΕΘΝΙΚΟ θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής ,πού καταντήσατε τούς Έλληνες μειονότητα στην Πατρίδα μας.
Προωθείτε στο εσωτερικό της χώρας παράνομα καί κατά συρροή λαθρομετανάστες (Τζιχαντιστές) πού δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στην χώρα μας θέτοντας σε κίνδυνο τούς Έλληνες καί την Ελλάδα.
Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν με γνώμονα την καταστροφή τους,αλλά την σωτηρία τους.
Δυστυχώς είστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων γιά να διοικήσετε την πλουσιότερη χώρα του κόσμου σε ιστορία ηρώων καί τον πλέον υπερήφανο λαό ,πού έπαψε προ πολλού,(από εκείνο το τεράστιο ΟΧΙ 62%) να ανέχεται καί εσάς καί τους κατακτητές του.
Έλληνες χρησιμοποιείται τα μάτια σας γιά να βλέπετε τί συμβαίνει γύρω σας ,γιατί αν τα χρησιμοποιήσετε γιά να κλάψετε, θα είναι πολύ αργά….
«Βίοι παράλληλοι πουλιών κι ανθρώπων,
χαμένες φωλιές,χαμένες πατρίδες,
χαμένα πρόσωπα στις πολύβουες πόλεις
Καί οργή μεγάλη,πού προετοιμάζει το αύριο
γιά την εκδίκηση των ονείρων
πουλιών κι ανθρώπων.
(Γιάννης Ποταμιάνος,ποιητής)
Αφιερωμένο στις κυβερνήσεις πού μπλοκάρισαν όλων τα όνειρα…σπέρνοντας δυστυχία…
Θεοδωροβία Πλακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου