Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Φάτε ένα αχλάδι και γλυτώστε το hangover

Mετά το ένα μήλο την ημέρα, έρχεται το φάε ένα αχλάδι και μέθυσε ελεύθερα. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν Αυστραλοί επιστήμονες, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσεις από τα άσχημα συμπτώματα που προκαλεί το hangover, όπως είναι ο πονοκέφαλος, η ναυτία και η αδυναμία, είναι τα αχλάδια.

Καλά διαβάσατε! Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έδειξαν πως εκτός από τα θρεπτικά τους συστατικά, τα αχλάδια, βοηθούν στη συγκέντρωση, μειώνουν την απώλεια μνήμης, περιορίζουν την ευαισθησία του ατόμου απέναντι στο φως και τον ήχο, που έχουν τα νυχτερινά μαγαζιά και την ίδια στιγμή έχουν την ιδιότητα να μειώνουν την ποσότητα του οινοπνεύματος στο αίμα.

Ο επικεφαλής της έρευνας, Μάνι Νόουκς, αναφέρει πως αυτές οι θαυματουργές ιδιότητες των αχλαδιών σχετίζονται με την ενεργοποίηση βασικών ενζύμων που εμπλέκονται στο μεταβολισμό της αλκοόλης.

Μπορεί μέχρι τώρα τα οφέλη αυτά να έχουν επιβεβαιωθεί μονάχα για ένα ασιατικό είδος αχλαδιού ονόματι nashi, αλλά στο μέλλον είναι σίγουρο πως θα εξεταστούν και άλλες ποικιλίες αχλαδιών, για να μάθουμε εάν και αυτές έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Για αυτό φάτε ένα αχλάδι την ημέρα και μεθύστε ελεύθερα!

Πηγη voicenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου