Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Europol: 10.000 τζιχαντιστές έχουν εισβάλει στην Ευρώπη


Europol: 10.000 τζιχαντιστές έχουν εισβάλει στην Ευρώπη
10.000 ύποπτοι ως τζιχαντιστές έχουν εισβάλει στην Ευρώπη,αποκάλυψε ο διευθυντής της Europol, Ρομπ Γουάινραϊτ, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά από πρόσκληση των ευρωβουλευτών για να καταθέσει την άποψή του μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην παρακολούθηση των μετακινήσεων των τζιχαντιστών μεταξύ Ευρώπης, Συρίας και Ιράκ, δήλωσε ότι η Europol εκτιμά πως περίπου 10.000 ύποπτοι έχουν εισέλθει στα κράτη μέλη και τις χώρες εταίρους σε διεθνές επίπεδο. 
Από αυτούς οι 2.000 είναι διαπιστωμένα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ενώ οι υπόλοιποι είναι απλά ύποπτοι ή πρόσωπα που διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Europol είναι πιθανό να διαπραχθούν νέες επιθέσεις σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνοντας ότι θεωρεί την τρομοκρατική απειλή μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι ως «την πλέον σοβαρή τα τελευταία 10 χρόνια».
Ακόμη γνωστοποίησε ότι η Europol έχει αποφασίσει να ιδρύσει άμεσα, έως τον Ιανουάριο του 2016, ειδικό αντιτρομοκρατικό κέντρο στους κόλπους της.
Το κέντρο αυτό θα ενισχύει τις δυνατότητές στην παρακολούθηση του διαδικτύου και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας με στόχο τον εντοπισμό των όπλων και την διακίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου