Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο! Σύλληψη τζιχαντιστών στην Κω!

tzixantistes1

ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό και ΕΥΠ βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμου συναγερμού μετά το μακελειό στο Παρίσι, για τζιχαντιστές που χρησιμοποιούν ως πέρασμα την Ελλάδα. Οι ελληνικές αρχές συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές το τελευταίο διάστημα, ανταλλάσσουν πληροφορίες και εντατικοποίησαν του ελέγχους τους.
Οι έρευνες τους φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς…
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία εντοπίστηκαν δύο Σύροι στην Κω, οι οποίοι έφθασαν στο νησί πριν δύο μέρες σε λέμβο μαζί με δεκάδες πρόσφυγες…
Οι ελληνικές αρχές εντόπισαν στα κινητά των πιθανών τρομοκρατών φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις ύποπτες ιδεολογικές κατευθύνσεις, όπως φωτογραφίες με όπλα, μαχαίρια, σημαία του ISIS και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους με
καλυμμένα πρόσωπα. 
Μάλιστα, μία φωτογραφία απεικονίζει τον ένα εκ των δύο να ποζάρει μπροστά σε μία μαύρη σημαία του ISIS. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρά το γεγονός ότι δεν παραδέχονται ότι είναι τζιχαντιστές, χαρακτηρίζουν τον Ασαντ "εχθρό" τους.

Αυτή την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα, σε συνεργασία και με ξένες μυστικές υπηρεσίες.
Τέλος εξετάζεται και ενδεχόμενο οι δύο Σύροι να είναι απλά υποστηρικτές του ISIS και όχι ενεργά μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου