Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΚ-Ο Πάνος είναι κύριος! Το απεκατέστησε το κορίτσι...

Έγινεγνωστή σαν ο σαλτιμπάγκος της χρονιάς! Μόλις την απέρριψε το ΠΟΤΑΜΙ και ο Θεοδωράκης , έριξε τηλέφωνο στον Καμμένο κι αυτός έπεσε στα γόνατα (στη φώτο αριστερά σε εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙού και δεξιά μετά από 48 ώρες με τον Πανάρα)... Όχι δεν είναι η Μέρκελ αλλά η γνωστή αίλουρος Τρεμόντι! Τώρα ήρθε η ώρα να την ανταμείψει ο Πανάρας:

Τη διόρισε σύμβουλό του στο Υπ. Άμυνας. Τι είπατε; Τι σχέση έχει μια χαζογκόμενα με την Άμυνα; Έλα τώρα μην ακούω χαζά: Αφού ψηφίζουν τα γίδια ο Πανάρας κάνει ότι θέλει...


ΦΩΤΟ: https://twitter.com/skoukios

Χριστίνα Τρεμόντι: Επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ μόλις «κόπηκε» από το Ποτάμι!


Η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα, δύο μέρες πριν, συμμετείχε σε εκδήλωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη και δήλωνε ότι ήταν πάντα... ΠοτάμιΑπό τα... απόνερα του Ποταμιού στην... κορυφή των ΑΝΕΛ βρέθηκε η Ελληνοαμερικανίδα ακτιβίστρια κατά της... διαφθοράς (!), Χριστίνα Τρεμόντι.

Σαρανταοκτώ ώρες προτού -δόξη και τιμή- την ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ως επικεφαλής τοιυ ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός του, το οποίο, πάντως, δεν είχε εκλέξει βουλευτή από τη συγκεκριμένη λίστα ούτε τον περασμένο Ιανουάριο, η 25χρονη κυρία Τρεμόντι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.


Στη Σεβαστουπόλεως δεν αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη και αποδίδουν τη μεταγραφή στην ανάγκη της υποψηφίας να βγει στο γυαλί. Όπως σημειώνουν, η «κυρία edosafekelaki.org», αν και μόλις 25 χρόνων, δήλωνε μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι... Ποτάμι, δηλαδή λίγες ώρες πριν κλείσουν οι λίστες και συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μέσα σε αυτές.

"Τι μεσολάβησε μέσα σε 48 ώρες, μόνο εκείνη ξέρει" υποστηρίζουν. Θυμούνται, πάντως, πως όταν στις 22 Ιουνίου πήρε το λόγο και μίλησε σε εκδήλωση του Ποταμιού, εξομολογήθηκε πως "από την αρχή ήταν Ποτάμι, γιατί είναι το κόμμα που της ταιριάζει! Φρέσκο και καινοτόμο".

Ακόμη πιο πρόσφατα, φωτογραφήθηκε μαζί με τα στελέχη του Κινήματος στο Θέατρο Αλκμήνη, στις 4 Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες. "Μήπως όταν τρως πόρτα, καίγεσαι τόσο πολύ, που γίνεσαι... Καμμένος;" σχολιάζουν στη Σεβαστουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου