Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ : Κινητοποίηση του Τουρκικού στρατού στα σύνορα! (Εικόνες)

tork

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει από τα ξημερώματα στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, καθώς γίνεται μεγάλη μεταφορά αρμάτων μάχης τα οποία μεταφέρονταν με τρένα. Έγινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα η μεταφορά και ο μόνος λόγος είναι πως ο Ερντογάν έχει φοβηθεί πως έρχεται η απάντηση της Ρωσίας και σύντομα γι' αυτό αποφάσισε να κινηθεί όσο πιο γρήγορα μπορεί!
Θεωρείται πως είναι από τα μεγαλύτερα όπλα της Τουρκίας κι όπως θα δείτε στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν είναι ήδη
παρατεταγμένα και έτοιμα προς χρήση.
torkk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου