Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Έρχεται σεισμός για τον Τσίπρα

tsikam
Έτοιμη προς κατεδάφιση η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου μετά τα νέα μέτρα που διέταξε το "κουαρτέτο". Προετοιμάζεται για "αναχώρηση" ή θα ψηφήσει τα μέτρα; Μόλις 153 βουλευτές έχουν μείνει για να στηρίξουν τμ αβάσταχτο βάρος των μέτρων που έρχονται. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λόγω για απάνθρωπα μέτρα που θα φέρουν αναταρραχές στο πολιτικό σκηνικό. Καλούν τον κύριο Τσίπρα να αποχωρήσει και να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό ευρείας αποδοχής. Τα νέα μέτρα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα είναι:  Το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο που θα εφαρμοστεί από την 1η του 2016. Η διαμόρφωση του σχεδίου για τη νέα ανεξάρτητη Γραμματεία Εσόδων. Η έκδοση υπουργικής απόφασης για την εφαρμογή του clawback στα νοσοκομεία και
άλλης υπουργικής απόφασης για την προς τα κάτω αναθεώρηση των τιμών των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων, ώστε να ευθυγραμμιστούν οι δαπάνες στα επίπεδα του clawback. Η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και το πτωχευτικό δίκαιο των νοικοκυριών. Η υιοθέτηση συστάσεων του ΟΟΣΑ. Ανοίγει το θέμα με τα κλειστά επαγγέλματα. Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Η δομή και τη διακυβέρνηση του νέου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου