Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Πανούσης: Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας



Πανούσης: Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας    «Το πολιτικό σύστημα έχει ενοχές και δεν ακουμπάει το θέμα της τρομοκρατίας» δήλωσε ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε πως "δεν είναι φυσικό να προσπερνάμε συνέχεια τη δικαιοσύνη, όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης" ενώ σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις που έκανε για διαλόγους μελών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες τους οποίους κατέθεσε στις αρχές, είπε «και να μην υπάρχουν οι κασέτες στην ΕΥΠ, υπάρχουν τα κείμενα. Αν το υλικό με τις συνομιλίες φυλακισμένων έχει καταστραφεί πρέπει να το δούμε». Συμπλήρωσε δε, ότι είναι πλήρως νόμιμη η κατοχή των εγγράφων και η κατάθεσή του στον εισαγγελέα.
Απαντώντας στις αναφορές ότι και στο παρελθόν υπήρχαν τέτοιες συνομιλίες ανέφερε: «Ποτέ υπουργός δικαιοσύνης δεν συνομίλησε με κρατούμενους. Άλλο πράγμα μια μη φανερή διαδικασία η οποία πιθανόν να κατέληξε σε νομοθετικές ρυθμίσεις».
«Για τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ απέναντι στον Λάμπρου ήταν σαν να μην υπάρχω», είπε ακόμη, συμπληρώνοντας «το να προσπερνάμε συνέχεια την δικαιοσύνη όταν δεν βολεύει τα σχέδια της κυβέρνησης δεν είναι φυσικό».

newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου