Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Γεύμα Τσίπρα - Βαξεβάνη στον «Κουρσάρο» στη Δροσιά-ΦΩΤΟ


Στο αγαπημένο στέκι των Παπαγγελόπουλου- Φιλιππάκη - Παπαδάκου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο εκδότης

«Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται», ενώ «οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα». Ένας από τους δύο τίτλους θα μπορούσε κάλλιστα να αντιπροσωπεύσει το σημερινό γεύμα του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη.

Οι δύο πολυαγαπημένοι φίλοι και για πολλούς και συνεργάτες, βρέθηκαν σήμερα στην Ταβερνα «Κουρσαρος» στην Δροσιά, απολαμβάνοντας εξαιρετικούς ψαρομεζέδες. Η εποχή που ο κ. Τσιπρας την έβγαζε με κανα hot doc περί του κέντρου της Αθήνας ανήκει ανεπιστρεπτί στο άθλιο αριστερό παρελθόν. Τότε που νόμιζε οτι οι Αμερικάνοι ήταν «φονιάδες των λαών». Μετά απο 4,5 χρόνια στο «μέλι της εξουσίας» ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, εχει αλλάξει εκτός απο συνήθειες και παρέες. Πλέον δεν κάνει παρέα ούτε με τον Αλαβάνο, ούτε με τον Κωνσταντοπουλο, ούτε φυσικά με τον Λαφαζάνη. Αυτοί έχουν μείνει ρομαντικοί, επιμένοντας να πιστεύουν τις ιδεοληψίες της αριστεράς.

Ο Τσιπρας γευματίζει δημοσίως με τον εκδότη Βαξεβάνη, υιοθετώντας με την στάση του, τα πρωτοσέλιδα και τα όσα στο δημόσιο λόγο «καταθέτει» καθημερινά ο εκδότης του Documento. Δεν είναι άλλωστε λιγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο τέως πρωθυπουργός, σε πολλές περιπτώσεις ζηλεύει τις «λασπολογικές μηχανές», ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν οτι πολλά από τα άθλια δημοσιεύματα αποτελούν προσωπικές επιλογές του κ. Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι την παρέα του τραπεζιού πλαισίωναν τόσο η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, όσο και τρεις ακόμη κοπέλες. Στις εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το parapolitika.gr φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός και απέναντί του με την γκρι φούτερ ο εκδότης του "Documento".

Ανεξάρτητα απο τα παραπάνω, αξίζει να επισημανθεί οτι η in ψαροταβέρνα των Βόρειων Προαστίων, που διαχρονικα αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί στέκι, πλουσίων, είναι και ο αγαπημένος χώρος γαστρονομικής συνάντησης, για την πασίγνωστη παρεα των Δημήτρη (Μίμη) Παπαγγελόπουλο, Ιωάννη Φιλιππάκη (εκδότη της Δημοκρατίας) και Ιωαννα Παπαδάκου (δημοσιογράφο). Σε κάθε περίπτωση το γεγονός οτι ο κ. Τσιπρας επιλέγει ως συνδαιτημόνα τον κ. Βαξεβάνη, καταδεικνύει την αταλάντευτη επιλογή που εχει κανει απο την περίοδο που βρισκοταν στο Μαξίμου, να στηρίζει και να στηρίζεται, από τους ντοκoυμεντους.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Parapolitika.gr:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου