Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Όλο το παρασκήνιο: O επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή καταθέτει κρίσιμα στοιχεία στην προανακριτική, για τον Ρασπούτιν

 Ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Σάμπυ Μιωνή θα καταθέσει στοιχεία που αποδεικνύουν τον εκβιασμό του από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.
Ο κ. Μιωνή  έχει αποφασίσει να καταθέσει και μήνυση η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του θα κατατεθεί την
Τρίτη 25/2 και νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι θα μπλέξει και υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ (εκτιμάται οτι είναι σύμφβνα με νομικούς κύκλους ο Νίκος Παππάς) ο οποίος ήταν παρών σε κρίσιμα ραντεβού του επιχειρηματία με τον περίφημο Ρασπούτιν
Από επιστολή-μήνυση του εκδότη της εφημερίδας «Δημοκρατία» Ιωάννη Φιλιππάκη στο γραφείο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου την 19η Αύγουστο του 2015, μια ημέρα πριν από την παραίτηση της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα, ξεκίνησε η διερεύνηση της ύπαρξης ή όχι εγκληματικής οργάνωσης, η οποία φέρεται σύμφωνα με την επιστολή να ξέπλενε χρήματα της λίστας Λαγκάρντ που κατέληγαν σε πολιτικούς με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Παπασταύρου, τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, τον Άγγελο Μεταξά και τον Δ. Πάσχο.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε  από τον πρώην Οικονομικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου , ως «μεθόδευση» η οποία υποκινήθηκε από τον Παπαγγελόπουλο προκειμένου να παρακαμφθεί τόσο ο ίδιος όσο και η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και να πραγματοποιηθεί το διαβόητο ταξίδι στο Παρίσι με επικεφαλής τον Ηλία Ζαγοραίο και «συνταξιδιώτες» την Ελένη Τουλουπάκη, τον Χρήστο Ντζούρα, τον Γιώργο Καλούδη και μια δημοσιογράφο! 
Το πλέον παράδοξο και «αντιθεσμικό» όπως χαρακτηρίστηκε στη Βουλή είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δικογραφία «μετακόμισε» μαζί με την Ελένη Τουλουπάκη (το 2017) στην εισαγγελία Διαφθοράς παρότι δεν ήταν υπό έρευνα κρατικοί υπάλληλοι αλλά ιδιώτες!
Σύμφωνα με τα όσα αναμένεται να καταθέσει (και μάλιστα με στοιχεία) ο κ. Μιωνή, ο κ. Παπαγγελόπουλος, τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα, προκειμένου να «κλείσουν» εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκονταν.
Η συνάντηση των δυο ανδρών σύμφωνα με το ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Μαρτίου 2016, παρουσία του τότε πανίσχυρου υπουργού, Νίκου Παππά. 
Κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν Παπαγγελόπουλος – Μιωνή, ο πρώτος φέρεται να ζήτησε οικονομικά ανταλλάγματα από τον δεύτερο προκειμένου να βοηθήσει για να «κλείσουν» οι εκκρεμότητες που είχε με την ελληνική δικαιοσύνη.
Ο κ. Μιωνή έχει αποφασίσει να καταθέσει και μήνυση για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αναφέροντας συγκεκριμένα στοιχεία που εμπλέκουν τόσο τον κ. Παπαγγελόπουλο, όσο και τον εκδότη της «Δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, αλλά και την δημοσιογράφο Γιάννα Παπαδάκου.
Επίσης αναμένεται να κάνει εκτενή αναφορά στον δημοσιογράφο και στενό συνεργάτη του κ. Φιλιππάκη, Αλέξανδρο Τάρκα. 
Η κατάθεση του Σάμπυ Μιωνή, εκτιμάται ότι θα παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο για την παραπομπή η όχι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου