Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός -Νέα Υόρκη: Αναβάλλεται ξανά η επιστροφή στα σχολεία -Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για 1,1 εκατ. μαθητές

Υπό την πίεση των συνδικάτων των εκπαιδευτικών και των διευθυντών σχολείων, ο δήμος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να αναβάλει εκ νέου την επιστροφή των περισσότερων μαθητών στα δημόσια σχολεία, κάτι που προβλεπόταν να γίνει την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου.

Μόνο οι μαθητές ηλικίας κάτω από 9 ετών και εκείνοι που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες και φοιτούν σε ειδικά σχολεία θα αρχίσουν να πηγαίνουν κανονικά στις τάξεις τους, από την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου ή την 1η Οκτωβρίου (ανάλογα με την ηλικία τους) και μέχρι τότε θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω του διαδικτύου. Το άνοιμγα των σχολείων είχε αναβληθεί και πριν 11 ημέρες, ξανά με απόφαση του ντε Μπλάζιο.

Δεν είναι έτοιμα τα σχολεία της Νέας Υόρκης, λένε οι εκπαιδευτικοί
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τη συνάντηση που είχαν χθες οι εκπρόσωποι του δήμου της Νέας Υόρκης με τους διευθυντές των σχολείων και τους επικεφαλής των πανίσχυρων συνδικάτων των εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί θεωρούν ότι τα σχολεία δεν είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά ενώ επιπλέον υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα προσληφθούν άλλοι 2.500 εκπαιδευτικοί.

Η πόλη της Νέας Υόρκης, με τους περίπου 1,1 εκατομμύριο μαθητές σε 1.800 δημόσια σχολεία, είναι η μοναδική από τις μεγάλες αμερικανικές μητροπόλεις που επέλεξε να ξεκινήσουν δια ζώσης μαθήματα αυτό το φθινόπωρο. Οι άλλες, όπως το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Χιούστον ή το Μαϊάμι, προς το παρόν προτίμησαν να συνεχίσουν με την τηλεκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου