Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Γεωργιάδης: Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία🤣🤣🤣BINTEO

Δείγμα παρακμής χαρακτήρισε τις καταλήψεις των σχολείων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε εάν έχει κάνει ποτέ κατάληψη, απάντησε:

«Είναι ποτέ δυνατόν να έχω κάνει εγώ κατάληψη;  Ουδέποτε στη ζωή μου έχω κάνει κατάληψη. Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία.

Είναι πάρα πολύ κακό, είναι παράνομο, είναι αντιπαιδαγωγικό, είναι μια αηδία. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι πρέπει να απαλλαγούμε κάποτε από αυτή τη μόδα της κατάληψης που γέννησε στην Ελλάδα έως και έναν πρωθυπουργό καταληψία,  και δεν μας πήγε και πολύ καλά.

«Είναι νεοελληνικό φαινόμενο, δείγμα μεγάλης παρακμής . τα παιδιά παρασύρονται από κάποιους που τους βάζουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, πρέπει να σταματήσει η κατάληψη γιατί η κατάληψη βλάπτει σοβαρά τα ίδια τα παιδιά που κάνουν κατάληψη«, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Δεν θέλει το σύνολο των παιδιών να κάνει κατάληψη. Μικρές μειοψηφίες είναι που κάνουν κατάληψη . Δεν λέω ότι όλοι οι μαθητές είναι αγράμματοι ή ότι όλοι θέλουν να κάνουν κατάληψη.

Μπορώ να σας πω το αντίθετο, ότι οι περισσότεροι μαθητές θέλουν να πάνε να κάνουν μάθημα, θέλουν να μάθουν γράμματα, θέλουν να μπουν στο πανεπιστήμιο και να προκόψουν στη ζωή τους» πρόσθεσε.

Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για μικρές επιχειρήσεις που είναι αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα σχεδιάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι τα νέα προγράμματα στοχεύουν να δώσουν τη δυνατότητα σε μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε κεφάλαιο κίνησης, υπογραμμίζοντας ότι αφορούν επιχειρήσεις με τζίρο της τάξης των 50.000- 60.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι θα δοθούν δάνεια χωρίς προσημείωση στο τέλος του χρόνου. «Χτες ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του εγγυοδοτικού, έγινε η προκήρυξη. Αρα σε 15 ημέρες από χτες θα μπουν πάλι οι επιχειρήσεις να κάνουν αιτήσεις και να παίρνουν χρήματα εγγυοδοτικού», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου