Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Τι απαντά η CCC στις νέες καταγγελίες Καλογρίτσα

Απάντηση στα όσα φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να αναφέρει στο υπόμνημά του στον πταισματοδίκη ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, δίνει η εταιρεία Consolidated Contractors Company (CCC).

Οπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες της, δεν είχαν ποτέ συμμετοχή εμφανώς ή αφανώς σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, καθώς είναι εκτός των επιχειρηματικών τους ενδιαφερόντων.

Η CCC σημειώνει ακόμη πως όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας στο υπόμνημά του «αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί».

Η ανακοίνωση της εταιρείας καταλήγει λέγοντας πως ο κ. Καλογρίτσας παραδέχεται ότι έλαβε τα 3 εκατ. ευρώ και δεν τα επέστρεψε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Consolidated Contractors Company (CCC):

«Η CCC και οι ιδιοκτήτες της ουδέποτε είχαν συμμετοχή, ούτε εκδήλωσαν πρόθεση ή επιθυμία εμφανούς ή αφανούς συμμετοχής σε ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ, τα οποία βρίσκονται εκτός του κύκλου των επιχειρηματικών ενδιαφερόντων τους.

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Καλογρίτσας αφορούν αποκλειστικώς τις σχέσεις του με πολιτικά πρόσωπα, στα οποία αυτός επιλέγει να αναφερθεί. Πάντως παραδέχεται ότι έλαβε τα 3 εκατομμύρια και δεν εξηγεί γιατί δεν τα επέστρεψε, όπως είχε υποχρέωση και υπό τη δική εκδοχή μετά την επιστροφή τους σε αυτόν από το Δημόσιο. Κοινώς παραδέχεται ότι έφαγε τα 3 εκατ. παρανόμως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου