Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ελβετικό ΜΜΕ: «Οι Έλληνες είναι οι νέοι ήρωες της Ευρώπης»

«Οι Έλληνες κρατάνε τους μετανάστες μακριά από τους Ευρωπαίους»!

Όπως αναφέρουν οι  Ελβετοί, «κανείς δεν πίστευε ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να το κάνουν. Στέκονται απέναντι στον Ερντογάν και κρατάνε και τους μετανάστες μακριά από τους Ευρωπαίους».

Οι Ελβετοί της ΝΖΖamStonntag αναφέρουν πως «κανείς στην Ευρώπη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα περισσότερες κρίσεις από τους Έλληνες». «"Πρόσφυγες" στα νησιά του Αιγαίου που ζουν στην δυστυχία αλλά δεν πρέπει απλώς να σταλούν στην Ευρώπη και ένας άθλιος Τούρκος γείτονας που ψάχνει για φυσικό

αέριο στην θάλασσα και θέλει να ξαναχαράξει τα σύνορα με την στρατιωτική ισχύ. Και πάνω απ’ όλα αυτά η πανδημία του κορωνοϊού», σημειώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου