Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΕΣ🤣😝«Στριμωγμένη» η ΝΔ για τις συμφωνίες με την Βόρεια Μακεδονία – Δεν βρίσκουν εισηγητή

Δεν έχουν τέλος οι πονοκέφαλοι για τη Νέα Δημοκρατία στη Βουλή με αφορμή την ψήφιση των τριών συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την φύλαξη του FIR των γειτόνων από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την οικονομική συνεργασία των δύο χωρών.

Εκτός από τον προβληματισμό για την ψηφοφορία και το πώς θα κινηθούν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας που είχαν βγει στα κάγκελα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπάρχει ένας ακόμα προβληματισμός.

Ποιος θα είναι ο εισηγητής εκ μέρους της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς δεν υπάρχουν πρόθυμοι. Κι εκτός των άλλων πρέπει να είναι πρόσωπο που στο παρελθόν δεν έχει κάνει δηλώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την αντιπολίτευση.

Μένει να φανεί πώς θα το χειριστούν οι ιθύνοντες της Κοινοβουλευτικής ομάδας οι οποίοι δεν διεκδικούν και βραβείο για τις ενέργειές τους αν κρίνουμε από το κάζο Πολάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου