Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πανικόβλητος ο Παππάς, χαρακτηρίζει «τζούφιες» τις καταγγελίες Καλογρίτσα

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκεται ο Νίκος Παππάς μετά τις αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα για τον ρόλο του στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός φαίνεται πως βρίσκεται σε πανικό με τις συνεχείς αποκαλύψεις που συνεχίζονται για τις μέρες και τα έργα του στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το υπόμνημα-βόμβα που κατέθεσε στον πταισματοδίκη την Πέμπτη ο Χρήστος Καλογρίτσας «στρίμωξε» κι άλλο τον πρώην στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας αποκαλύπτει περίτρανα τη διαπλοκή του Νίκου Παππά και στελεχών της τότε κυβέρνησης και του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε «ξαναζεσταμένο φαγητό» τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός προσπάθησε να στρέψει την προσοχή αλλού λέγοντας πως ο Χρήστος Καλογρίτσας έχει συγγενικές σχέσεις με τον υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Τάκη Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία στριμώχνεται ανασύρει και μια «τζούφια» υπόθεση, όπως χαρακτήρισε το θέμα Καλογρίτσα.

Στο υπόμνημα ο επιχειρηματίας παραθέτει νέα στοιχεία και στρέφεται κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά και της οικογένειας Χούρι του κολοσσού CCC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου