Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά την κατακραυγή ο Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Μετά την κατακραυγή που ξέσπασε, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Αντώνης Λιάκος επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα, με αφορμή τις δηλώσεις του πως και ο ίδιος αν ήταν νέος και έφτανε στη Μόρια, θα έκανε το ίδιο, θα έβαζε φωτιά στον καταυλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Λιάκου αξιοποίησε το κυβερνών κόμμα και επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, ζητώντας ταυτόχρνα να διαγράψει τον Αντώνη Λιάκο για τη δήλωσή του, ενώ αποστάσεις πήρε και ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1

Απαντώντας στη ΝΔ ο Αντώνης Λιάκος επιχειρεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι ποτέ δεν έγραψε «κάψτε τη Μόρια»

«Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΝΔ, για την ανάρτηση μου στο facebook: Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα «κάψτε την Μόρια», ή «κάνατε καλά που την κάψατε», ούτε την επικροτούσα. Θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση. Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Λιάκος. 

Όμως, επειδή όπως έλεγαν και οι Λατίνοι “scripta manent”, δηλαδή τα γραπτά μένουν, παραθέτουμε την ανάρτησή του, όπου είχε γράψει πως άν ήταν 16-17 χρονών, είχε περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσει σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόταν στην κόλαση της Μόριας, κι αυτός φωτιά θα έβαζε

Δείτε την ανάρτησή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου