Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Πολυτεχνειούπολη: Ο ρόλος της νεαρής με το ψευδώνυμο «Πιπίλα» στη συμμορία - Ήταν παρούσα σε βιασμό

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας άνδρας αλλά και μία 27χρονη που συμμετείχε στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ και το παρατσούκλι της ήταν «πιπίλα». Οι δύο αυτές συλλήψεις φέρονται να σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη.

Τι βρέθηκε στο σπίτι της 27χρονης

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης, σύμφωνα με το Mega βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

Το ψευδώνυμο «Πιπίλα»

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των νοτίων προαστίων και πέρα από τις κλοπές, παρενοχλούσαν τις γυναίκες.

Η Αστυνομία εκτιμά πως σε μία τουλάχιστον από τις επιθέσεις των βιαστών με τα καλάσνικοφ που έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες μεταξύ 2010 -2011 η νεαρή βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου