Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Εκδότης «Εθνικού Κήρυκα»: Ο Κασσελάκης τα χρόνια που έγραφε στον «Εθνικό Κήρυκα» ήταν κεντροδεξιός-Το 2015 κατελόγιζε λάθη στον ΣΥΡΙΖΑ

Στο Live News μίλησε ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» για τη συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ο Στέφανος Κασσελάκης αρθρογραφούσε στη μεγάλη εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας».

Μιλώντας στο MEGA ο εκδότης της εφημερίδας Ηρακλής Διαματάρης αναφέρθηκε στη συνεργασία τους, η οποία κράτησε γύρω στα 6 χρόνια.

«Ο Στέφανος ήταν σταθερά με την πλευρά του Δημοκρατικού κόμματος στην Αμερική. Οι απόψεις του ήταν κεντροδεξιές για τα οικονομικά ζητήματα, δηλαδή ελεύθερη αγορά, καπιταλισμός. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία, αλλά και στην Αμερική, τον είχε προβληματίσει και το έγραφε στις σελίδες του “Εθνικού Κήρυκα”», είπε.

Ανάμεσα στα άρθρα που του είχαν κάνει εντύπωση ήταν η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας το 2015, τονίζοντας στα άρθρα του πως έγιναν σοβαρά λάθη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος είναι ένας μετρημένος άνθρωπος. Έχει σοβαρές απόψεις, γιατί έχει ταξιδέψει κι έχει δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή του. Είναι σοβαρό άτομο, μπορεί να συνδέσει διάφορες ιδέες και έχει αυτοπεποίθηση. Όσο και δύσκολο και να είναι ένα έργο, γι’ αυτόν είναι εφικτό», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου