Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Σφοδρή επίθεση Βασιλειάδη σε Σκουρλέτη επειδή τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ για τα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ

Δριμεία επίθεση στον Πάνο Σκουρλέτη εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ανοησίες» τη συζήτηση για trolls του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤnews» και απαντώντας σε ερώτηση για την ύπαρξη ή μη trolls του διαδικτύου, από συγκεκριμένες πλευρές του κόμματος, τόνισε: «αυτά είναι ανοησίες» και πρόσθεσε: «Είναι πράγματα προσβλητικά για το κόμμα. Αυτά που ακούστηκαν δεν ισχύουν».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε απάντηση κυρίως σε όσα ακούστηκαν από τον Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με κάποιους που δούλεψαν υπόγεια όπως είπε για να αποδομήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα.  

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν».

«Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου». 

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει και έπρεπε να το κάνει και πριν από τις εσωκομματικές εκλογές όταν εργαλειοποίηθηκε το όνομά του», προσέθεσε ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για πρόσωπα όπως οι κ. Τζάκρη και Αυγέρη που βρίσκονται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη επεσήμανε ότι «είχαν μιλήσει για αριστερίζουσες εκκρεμότητες, άρα είχαν σχέδιο ρήξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου