Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δεν παραδίδει ο Μ. Χουρδάκης την έδρα του στην Πλεύση Ελευθερίας μετά τη διαγραφή του

Δεν παραδίδει ο Μ. Χουρδάκης την έδρα του στην Πλεύση Ελευθερίας μετά τη διαγραφή του | Liberal.gr

Τη συνέχιση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του μετά τη διαγραφή του από την «Πλεύση Ελευθερίας», παρά τον ισχυρισμό της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι θα παραδώσει την έδρα που κατέχει έως το τέλος της εβδομάδας, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής Μιχάλης Χουρδάκης

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας  γνωστοποίησε την διαγραφή του βουλευτή της, Μιχάλη Χουρδάκη, υποστηρίζοντας ότι θα παραδώσει την έδρα που κατέχει έως το τέλος της εβδομάδας «όπως έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί».

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000

ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή», τονίζει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χουρδάκης για να υπογραμμίσει ότι «θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων».

 Να σημειωθεί ότι η κ. Κωνσταντοπούλου στην επιστολή της ανέφερε ότι «οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της ΚΟ», καταλήγοντας «καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του», χωρίς να εξηγεί ποιοι είναι οι λόγοι της εύρυθμης λειτουργίας που την οδήγησαν στη διαγραφή του βουλευτή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου