Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Καββαδία εναντίον Κασσελάκη για το θα σας πετάξω απ'τα ψηφοδέλτια: Καταργήθηκαν μήπως τα όργανα και δεν το ξέρουμε;-Κασσελάκια: Σε 4 χρόνια μπορεί και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αλλάξει

Αντιδράσεις προκάλεσε η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ότι «όποιος θα υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος».

Η πρώτη επώνυμη αντίδραση από την «Ομπρέλα» ήρθε από την Αννέτα Καββαδία η οποία έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook:
«L’Etat, c’est moi? Το κόμμα, πάντως, έχει όργανα, θέσεις, καταστατικό. Καταργήθηκαν, μήπως, και δεν το ξέρουμε;» Και αφού παραθέτει τι προβλέπει το άρθρο 39 τονίζει: «Και σε κάθε περίπτωση, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, τέτοιου είδους δηλώσεις, κάποιος κακεντρεχής θα τις χαρακτήριζε υπονομευτικές».

«Σε 4 χρόνια μπορεί και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αλλάξει» λένε πηγές κοντά στον Κασσελάκη 

Στη συνέχεια, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμιζαν ότι στις πρόσφατες εκλογές η διαδικασία που ακολουθήθηκε είχε να κάνει με την τριετή επιτροπή που επέλεξε όλες τις υποψηφιότητες (Καλόγηρου, Σβίγγου, Βασιλειάδης). Στην συνέχεια πέρασαν από την Πολιτική Γραμματεία όπου εκεί κόπηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων Χαιρετάκης και ο Αδαμόπουλος και στην συνέχεια ο τελικός αριθμός των υποψηφίων εγκρίθηκε από την ΚΕ.

Παρόλα αυτά, επισημαίνουν, όταν προέκυψε το θέμα του Γιώργου Κατρούγκαλου ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που πήρε την τελική απόφαση και τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων ενώ ακόμα και για τον Παύλο Πολάκη ο πρώην αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αποφασίσει να τον θέσει εκτός κόμματος. Η οποία αλλαγή υπήρξε είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πείστηκε από τους συντρόφους του ότι δεν θα έπρεπε να το τραβήξει.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «σε 4 χρόνια μπορεί και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αλλάξει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου