Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Καλή τύχη κύριε Βούτση

Ο κ. Νίκος Βούτσης, από τα σημαντικότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κατήγγειλε ανοικτά το οικοσύστημα των trolls του κόμματος. Μίλησε για μικρές εστίες μέσα στο διαδίκτυο, στο twitter, από κεντρικά τροφοδοτούμενους λογαριασμούς με μία κουλτούρα ύβρεων και ανθρωποφαγίας. Εξαιρετικά! Ο κ. Βούτσης μόλις ανακάλυψε την Αμερική! Στο παρελθόν, όταν τα trolls της Κουμουνδούρου αντιμετώπιζαν τους “εχθρούς”, δεν τον ένοιαζε. Αλλά τελικώς αποδείχτηκε ότι ο πραγματικός εχθρός ήταν εντός των τειχών. Βρέθηκαν κλειδωμένοι μαζί του στο ίδιο δωμάτιο…

Το χειρότερο όλων είναι ότι το δωμάτιο το κλείδωσαν οι ίδιοι και πέταξαν το κλειδί στον υπόνομο. Και τώρα το τέρας που δημιούργησαν και μεγάλωσαν απειλεί να τους καταπιεί. Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στη θέση των αγαπητών συντρόφων που σήμερα δέχονται διαμαρτυρόμενοι το δηλητήριο των παιδιών της υπόγας της Κουμουνδούρου. Ναι, είναι τα ίδια παιδιά που συνάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης ο ποταμίσιος, όταν επισκέφτηκε τον κ. Τσίπρα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν ήξερε! Ότι δεν έβλεπε καθημερινά τα “παιδιά” να δολοφονούν χαρακτήρες για 0,60 λεπτά του ευρώ. Τόσο κοστολογούσαν την κάθε ανάρτηση.

Ξέρουμε ακριβώς τι θα υποστούν οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν τις εντολές της “ηγεσίας”. Τα έχουμε υποστεί πολλοί άνθρωποι πριν απ' αυτούς και είμαστε πρόθυμοι να τους ενημερώσουμε σχετικά. Για τις άθλιες μεθόδους του υπόκοσμου του διαδικτύου. Για τις θρασύδειλες αναρτήσεις ελεεινών τύπων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Όχι, δεν πρόκειται να εκφράσουμε τη λύπη μας για τα όσα θα συμβούν. Θα το λέγαμε και θεία δίκη.

Για να μην ξεχνιόμαστε το θέμα μας ήταν και είναι το πόσο δηλητήριο χύθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Από την εποχή της πλατείας που τα trolls καλούσαν τους “συναγωνιστές” να πάνε σε εστιατόρια να γιαουρτώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Για την συστηματική δολοφονία χαρακτήρων των πολιτικών τους αντιπάλων. Άχνα δεν έβγαζαν τότε ο κ. Βούτσης και οι φίλοι του. Το αντίθετο! Για να μην ξεχνιόμαστε, επίσης, τα “παιδιά” αυτά πληρωνόντουσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τα λεφτά που εισέφεραν, δηλαδή, και οι βουλευτές που σήμερα διαμαρτύρονται.

Η κοινωνία μας έχει “χορτάσει” έχει κυριολεκτικά “μπουχτίσει” με την τοξικότητα της τελευταίας δεκαετίας. Ναι, και η άλλη πλευρά έχει τα δικά της trolls. Εκείνα δεν είναι τα καλά trolls και του ΣΥΡΙΖΑ τα κακά. Και είναι άλλο πράγμα ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθεί να πουλήσει “πνεύμα” και άλλο πράγμα ένας λογαριασμός που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία να συκοφαντήσει εκείνους που θα του υποδείξουν τα “κεντρικά”. Γι αυτό μίλησε ο κ. Βούτσης. Για τους μηχανισμούς του αίσχους που δημιούργησαν με τα χεράκια τους ή με την ανοχή τους. Καλή τύχη κ. Βούτση! Θα την χρειαστείτε, όπως και όλοι οι άλλοι φίλοι σας που θα σηκώσετε κεφάλι απέναντι στον Πολακισμό. Και πάλι καλά να λέτε, αν έχετε στην θέση τους όλα τα δόντια σας ή δεν είστε τρία μέτρα κάτω από τη γη.

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου