Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη για τα περί «κυβέρνησης λαδεμπόρων»: Δεν κατάλαβε τίποτε

 

Οκτ 20, 2023  

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε για «κυβέρνηση λαδεμπόρων» σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού για την τιμή του λαδιού. Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως «ο κ. Κασσελάκης δεν κατάλαβε τίποτε από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού» και πως «προσβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς».

«Είναι και αυτός μέρος ενός μηχανισμού διαστρέβλωσης και παραποίησης. Επιχειρεί να κάνει αντιπολίτευση από χιλιόμετρα μακριά χωρίς καμία πρόταση. Οι πολίτες να ακούν μία αντιπολίτευση που διαστρεβλώνει τα πάντα, η αντιπολίτευση λέει το

απόλυτο τίποτα και προσπαθεί μέσα από fake news να επιβιώσει πολιτικά» είπε και συμπλήρωσε: «Δική μας δουλειά είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την καθημερινότητα των πολιτών. Η κυβέρνηση έχει πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας και για την αύξηση του εισοδήματος. Και παρά τις δυσκολίες φαίνεται ότι σταδιακά έχουν αποτελέσματα».

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού
για την ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media. Ο “πολακισμός” έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου