Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Εκλογές: Ποιοι μειονοτικοί δήμαρχοι βγήκαν στη Θράκη - Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές στη «Δυτική Θράκη» εξελέγη «Τούρκος» δήμαρχος, αναφέρει ρεπορτάζ του πρακτορείου Αναντολού, σημειώνοντας ότι σε έναν από τους 8 δήμους των επαρχιών Ξάνθης και Ροδόπης, όπου κατοικούν πολλοί «Τούρκοι» της μειονότητας της «Δυτικής Θράκης».

«Ο Τζανέρ Ιμάμ κέρδισε τη δημαρχία του Ιάσμου (Yasskοy στα τουρκικά) από τον πρώτο γύρο στην επαρχία Ροδόπης, όπου η πλειοψηφία είναι Τούρκοι κάτοικοι».

Το ρεπορτάζ συνεχίζει ότι «ο νικητής των δημαρχιακών εκλογών στους δήμους Αρριανά (Kozlukebir) και Μύκη (Mustafcova) στην Ξάνθη, όπου αναμετρήθηκαν μόνο «Τούρκοι» υποψήφιοι, θα ανακοινωθεί στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Γκαράνης εξελέγη δήμαρχος από τον πρώτο γύρο στην Κομοτηνή, ενώ ο νικητής στην Ξάνθη δεν αναδείχτηκε από τον πρώτο γύρο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου