Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: «Η Τζάκρη ήρθε από άλλο κόμμα και είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια», λέει η Πέρκα😝😝


Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι εσωκομματικές κόντρες στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την άνοδο στην ηγεσία του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς σήμερα η Πέτη Πέρκα απάντησε στην Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία προέβλεψε ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση θα ηττηθεί στο επικείμενο Συνέδριο με 80%.

Σήμερα η κυρία Πέρκα μιλώντας στο Open και την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη τόνισε πως έχει κάνει κριτική στη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, ενώ επανέλαβε πως η ίδια είχε στηρίξει αρχικά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στη συνέχεια την Εφη Αχτσιόγλου.

Αναφορικά με όσα είπε χθες ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στο ΣΕΒ, για την Αριστερά και το Κεφάλαιο, η κυρία Πέρκα δήλωσε «οι βασικές Αρχές της Αριστεράς είναι η αναζήτηση κεφαλαίου εργασίας, περιμένουμε να ακούσουμε για συλλογικές συμβάσεις. Κριτική θα κάνω αρμοδίως. Δεν κρύβω το εξής. Εγώ είμαι με την γραμμή του κόμματος, την οποία έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια. Οι δικές μας θέσεις είναι δουλεμένες από γενιές πριν στα βασικά αυτά θέματα όπως το κεφάλαιο.
Ο κ. Κασσελάκης είναι πρόεδρος του κόμματος, εγώ λέω πως όλα αυτά πρέπει να λυθούν σε ένα συνέδριο συντεταγμένα. Δηλαδή επειδή μιλάμε για ενότητα, αυτή κατακτάται μόνο με συλλογικές διαδικασίες και συζητήσεις».

Η κυρία Τζάκρη ήρθε από άλλο κόμμα και είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια

Σε ερώτηση του Παναγιώτη Στάθη αναφορικά με όσα είπε χθες η Θεοδώρα Τζάκρη πως θα χάσει η εσωκομματική αντιπολίτευση η κυρία Πέρκα να απάντησε «η κυρία Τζάκρη μας είπε πως θα μας πάρει τα κεφάλια. Η κυρία Τζάκρη έχει έρθει στο κόμμα μας από ένα άλλο κόμμα. Την καλοδεχτήκαμε και πολύ καλά κάναμε. Ξέρετε με τη διεύρυνση είναι όλα τα κόμματα, ποιο κόμμα δεν θέλει να αυξήσει τη δύναμή του; Αλλά υπάρχουν και αρχές. Υπάρχει και άλλος λόγος». (στο 07:02).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου