Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ η ΣΥΡΙΖΑία Γεωργία Γεννιά: Πανευτυχής που ξανατρούπωσε, κρεμασμένη στο λαιμό του Ανδρουλάκη

 Θέμα ημερών είναι η “επιστροφή” στο ΠΑΣΟΚ της Γεωργίας Γεννιά, η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές και αφού δημοσιοποίησε τη διαφωνία της με τη “γραμμή” της Κουμουνδούρου.

Η κυρία Γεννιά, πρώην στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε τα χρόνια της κρίσης στον ΣΥΡΙΖΑ, συμπορεύτηκε με την τάση του Νίκου Κοτζιά και εκλέχτηκε βουλευτής στην Α’ Πειραιά το 2015. Χθες πάντως φωτογραφήθηκε με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Γαβρίλη Χαραζίδη ο οποίος ανέβασε το “ενσταντανέ” στο facebook.

Οι αντιδράσεις 

Στελέχη της κεντροαριστεράς “βλέπουν” το τελευταίο διάστημα να στήνονται “γέφυρες” προς το ΠΑΣΟΚ και από στελέχη που είτε είχαν εκλεγεί με τη “σημαία” του ΣΥΡΙΖΑ, είτε είχαν προσχωρήσει στο κόμμα της Κουμουνδούρου τα περασμένα έτη. Να σημειωθεί ότι η κυρία Γεννιά κατάγεται από την Αρκαδία, όπου έχει πολιτική δράση-  όπως βέβαια και στον Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση η “επιστροφή” στελεχών στο ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς αντιδρούν ήδη αρκετοί βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. “Καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα. Είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν”, είπε χαρακτηριστικά σήμερα στο Action24 o κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε αφήνοντας αιχμές εναντίον της Χαριλάου Τρικούπη: “Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος. Όποιος αγκαλιάζει αυτά τα «στελέχη» προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος. Τα παραπάνω δεν αφορούν απλούς ψηφοφόρους που έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν ότι επιθυμούν”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου