Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Χαλκίδα: Εμβόλισαν και σκότωσαν 37χρονο Ρομά - Φόβοι για βεντέτα

peripoliko_mera_art 

Για ανθρωποκτονία αναζητούνται τρία άτομα

Νεκρός στην άσφαλτο κατέληξε ένας 37χρονος Ρομά στη Νέα Αρτάκη, όταν εμβολίστηκε και συγκρούστηκε μετωπικά με δύο άλλα οχήματα που κινούνταν αντίθετα στον δρόμο, εγείροντας υποψίες στις αρχές για προμελετημένο έγκλημα λόγω βεντέτας.

Το χρονικό του αίματος φαίνεται να ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (24/6) στον καταυλισμό των Ρομά στη Χαραυγή Χαλκίδας, όταν λίγο πριν τις 10 το πρωί, ένας 53χρονος εισέβαλε στο σπίτι 55χρονου, χτυπώντας τον με γροθιές και αντικείμενα στο κεφάλι. Την ίδια μέρα το 55χρονο θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, δείχνοντας ως δράστη τον 53χρονο με τον οποίο είναι παντρεμένη συγγενής του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απόγευμα της ίδιας ημέρας καταγράφηκε τροχαίο με την εμπλοκή τριών ΙΧΦ με Ρομά στη Νέα Αρτάκη, που κατέληξε σε δυστύχημα με θύμα έναν 37χρονο και όλα συγκλίνουν στο ότι ήταν προμελετημένο!

Συγκεκριμένα, ένα ΙΧΦ με οδηγό 37χρονο που κινούνταν στην κεντρική λεωφόρο με κατεύθυνση προς Ψαχνά, εμβολίστηκε και συγκρούστηκε μετωπικά με δύο άλλα ΙΧΦ που κινούνταν αντίθετα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου όμως υπέκυψε στα τραύματά του.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε η αφορμή για έναν νέο κύκλο βίας που ακολούθησε πάλι το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε δύο πρόχειρα καταλύματα-κατοικίες στον καταυλισμό, που έθεσε σε κίνδυνο ολόκληρη τη συνοικία, λόγω της πυκνής βλάστησης που υπάρχει.

Το τροχαίο ηταν έγκλημα, όχι δυστύχημα

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης του παράξενου θανατηφόρου τροχαίου, η Ασφάλεια Χαλκίδας φαίνεται να συνέδεσε τα περιστατικά και -σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αστυνομικές υπηρεσίες που κατέγραψαν τα λοιπά συμβάντα- σχημάτισε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος τριών Ρομά ηλικίας 55, 27 και 24 ετών, που φέρονται να επέβαιναν στα δύο άλλα ΙΧΦ που εμβόλισαν το αγροτικό του αδικοχαμένου 37χρονου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου