Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΦΩΤΟ-Θαυμάστε τους αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΣΥΡΙΖΟσκυλα δημοσιοκάφροι, υπο την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ (ειδικά η τύπισσα φαίνεται άγρια μαστυρωμένη και δεν μπορεί καν να κρατήσει όρθιο το κεφάλι) καλεσμένοι προφανώς ΣΥΡΙΖΑίου κοπρίτη ευρωβουλευτή κάνουν κ@λοδάχτυλα με φόντο την ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου... πήγαν το ταξιδάκι τους τζαμπέ προφανώς (αφού το Ευρωκοινοβούλιο διαθέτει κονδύλια για να γνωρίσουν ακόμα και κοπρόσκυλα την Ευρωβουλή) έκαναν τη ζωάρα τους και πούλησαν και επανάσταση στα γίδια που τους ακολουθούν και το μακρύτερο που έχουν πάει είναι καμιά Κινέτα... 

Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης που δημοσίευσε την αισχρή φώτο:

Ο κ. Αντώνης Μποσκοΐτης, δημοσιογράφος από το Documento και η κα  Ευγενία Λουπάκη δημοσιογράφος στο Κόκκινο σε φωτογράφιση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο…καμμία φορά αναρωτιέμαι τί πραγματικά έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι…Πίσω τους είναι η αίθουσα της μίνι Ολομέλειας στις Βρυξέλλες και θεωρούν εξυπνάδα να τραβούν αυτή την φωτό…εκεί μέσα είτε το θέλουν είτε όχι εκπροσωπούν την Ελλάδα όχι μόνον τον Σύριζα ή την Αριστερά. Πραγματικά κρίμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου