Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πρώην υπαρχηγός Λιμενικού για Πύλο: Αν η ελληνική πλευρά έκανε μόνη της επιχείρηση, κάποιοι θα έλεγαν ότι έπνιξε κόσμο

Ο πρώην υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθανάσιος Ντούνης μίλησε σήμερα το πρωί στο Open για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο και αναφέρθηκε στο τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο κ. Ντούνης μίλησε αρχικά για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ταξιδεύουν αυτοί οι άνθρωποι, τονίζοντας πως «στοιβάζονται ο ένας δίπλα στον άλλον και είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθούν από την πλώρη στην πρύμνη». Μάλιστα, είπε ότι πολλές πολλές φορές ταξιδεύουν όρθιοι για 4-5 μέρες.

«Για να γίνει διάσωση πρέπει οι άνθρωποι να συνεργάζονται με τις λιμενικές αρχές»

Στη συνέχεια ο κ. Ντούνης αναφέρθηκε στο ζήτημα της διάσωσης. Ο πρώην υπαρχηγός τόνισε πως για να γίνει μια διάσωση πρέπει οι άνθρωποι να συνεργάζονται με τις λιμενικές Αρχές. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι πολλές φορές οι άνθρωποι, υπό τον φόβο της σύλληψης, πέφτουν στη θάλασσα, κάνοντας το έργο της διάσωσης ακόμα πιο δύσκολο. Χαρακτηριστικά, είπε: «Εάν το Λιμενικό έκανε μόνο του επιχείρηση, κάποιοι θα έλεγαν ότι έπνιξε κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου