Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ναυάγιο στην Πύλο: Με καταθέσεις μεταναστών «δένουν» τους διακινητές

navagio-metanastes 

Ο φάκελος για την υπόθεση θα συμπληρωθεί με αποδεικτικά στοιχεία και θα σταλεί στον εισαγγελέα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των λιμενικών που χειρίζονται την υπόθεση με το ναυάγιο στην Πύλο στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους 78 άνθρωποι ενώ εκατοντάδες είναι οι αγνοούμενοι καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες διασωθέντων μπορεί και να ξεπερνούσαν τους 700 όσοι βρέθηκαν στο μοιραίο αλιευτικό σκάφος.

Όπως αναφέρουν πηγές στο protothema.gr οι λιμενικές αρχές Καλαματάς παίρνουν καταθέσεις προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση με τους διασωθέντες τους οποίους έχουν «λοκάρει» ως τους τουλάχιστον επτά διακινητές των μεταναστών που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Πρόθεση των λιμενικών, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 καταθέσεις μεταναστών ώστε στη συνέχεια να φτιάξουν φάκελο τον οποίο θα συμπληρώσουν με αποδεικτικά στοιχεία.

Το επόμενο βήμα για τους λιμενικούς θα είναι να παραπέμψουν τον φάκελο και την υπόθεση στον εισαγγελέα προκειμένου αυτός με τη σειρά του να αποφασίσει αν θα διατάξει συλλήψεις.

Κατά τις εκτιμήσεις των πηγών που μίλησαν στο protothema.gr οι εξελίξεις όσον αφορά τις συλλήψεις διακινητών αναμένονται αύριο, Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου