Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Π. Ρήγας για Δ. Τζανακόπουλο: «Μου πέταξε αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό»

Π. Ρήγας για Δ. Τζανακόπουλο: «Μου πέταξε αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» | Liberal.gr
 

Τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για άγριο καβγά που είχε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, επαλήθευσε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για «τραμπούκικη επίθεση».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Δημοκρατία», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».

«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» ο Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Κουμουνδούρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου