Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!!!


Έγινε επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος για δεύτερη φορα στην ιστορία της ανθρωπότητας!!!!

 Η ημέρα Τετάρτη της 15ης Ιουνίου του σωτήριου έτους 2023θα μείνει χαραγμένη βαθιά στην μνήμη μας. Και τούτο γιατί στην Καλαμάτα έλαβε χώρα ένα θαύμα τεραστίων διαστάσεων, το οποίο έλαβε παγκόσμιες διαστάσεις. Ας πούμε κάτι σαν επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος

Ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης κ.κ. Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα, σε χρόνο μηδέν αντιλήφθηκε ότι για το πολύνεκρο ναυάγιο στα διεθνή ύδατα, είναι υπαίτιοι η ελληνική κυβέρνηση και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν πρώτο θέμα τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, και όλος ο κόσμος απορούσε, και δίκαια αναρωτιόταν: Πως ένας άνθρωπος που σε 10 χρόνια δεν μπόρεσε να μιλήσει αγγλικά έστω σε επίπεδο LOWER, που το πρωί βρισκόταν στην Λέσβο και το βράδυ στην Μυτιλήνη, που έκανε 5 χρόνια να καταλάβει ότι και η θάλασσα έχει σύνορα, πως αυτός ο άνθρωπος κατόρθωσε σε δύο ώρες να ανακαλύψει τους κύριους υπαίτιους του τραγικού ναυαγίου.

Ο θαυμασμός του κόσμου για τον κ. Τσίπρα κορυφώθηκε, όταν συνειδητοποίσε ότι ο κ. τσίπρας σε διάστημα ολίγων ωρών

κατόρθωσε να γίνει γνώστης: τι είναι Δίκαιο της Θαλάσσης, τι είναι νηοψία και σε ποιες περιπτώσεις γίνεται στα εμπορικά πλοία, τι ισχύει στα διεθνή ύδατα, τι σημαίνει ευστάθεια πλοίου, υπό ποίες συνθήκες ανατρέπεται ένα σκάφος, και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες.

Επί πλέον στον ίδιο χρόνο ο κ. Τσίπρας έγινε κάτοχος το τι είναι SOLAS, τι είναι UNCLOS, τι είναι SAR , που οι σπουδάζοντες σε ναυτικές σχολές κάνουν χρόνια για να τα μάθουν. ΄

Μόνο μια εξήγηση υπάρχει. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας έγινε  επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Αυτή την φορά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλιώς δεν εξηγείται η απόκτηση τόσων γνώσεων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να μοιράζει ανερυθρίαστα κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι αυτή την φορά δεν κατηγόρησε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία την Μαρέβα, Μητσοτάκη, και τον Όμιλο Εφοπλιστών Ελλάδος. Όπως και όταν επί της δικής του κυβερνήσεως δολοφονήθηκαν στο Μάτι 103 άνθρωποι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου