Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Hurriyet: «Ο Τσίπρας συμπεριέλαβε στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ Τούρκους βουλευτές»

Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Hurriyet κάνει λόγο για σκάνδαλο στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές αναφορικά με την ένταση ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψήφιους βουλευτές της Ροδόπης.

Με τίτλο: «Σκάνδαλο στην Ελλάδα. Απειλή για την «τουρκική» μειονότητα : Αν δεν μας ψηφίσετε δεν θα έχετε υπηρεσίες» η φιλοκυβερνητική Hurriyet εξαπολύει επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, εξελέγησαν 4 Τούρκοι βουλευτές από την περιοχή της Δυτικής Θράκης, οι οποίοι «ενόχλησαν» το πρώην κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στο άρθρο γίνεται αναφορά περί «απειλών», από την Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Μητσοτάκη και πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, προς τους ψηφοφόρους. Παράλληλα ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι απειλές εξαπέλυσε και ο Ακης Σκέρτσος κατά της μειονότητας για τα δικαιώματα ιθαγένειας.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος -όπως γράφει το δημοσίευμα-συμπεριέλαβε Τούρκους βουλευτές στη λίστα του, συναντήθηκε με τον προσωρινό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά. Επεσήμανε ότι οι λόγοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εθνικούς κινδύνους.

Το τουρκικό δημοσίευμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου