Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ

 
 

Σήμερα (13/6/2023) ο κ. Γιώργος Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε την ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση. Η Δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει! Επιτέλους, σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι του κατέβει, ατιμωρητί. Σήμερα ο κ. Γιαννούλης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για εμφύλιο πόλεμο εξαιτίας του θέματος των δυο υποψηφίων μειονοτικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αρνούνται να δηλώσουν εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης και όχι Τούρκοι εκπρόσωποι όπως δηλώνουν σε τουρκικά ΜΜΕ, όπως τους πιέζει το τουρκικό προξενείο της Θράκης. Το να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί δεν βοηθά κανένα πλην των αναθεωρητικών δυνάμεων που επιβουλεύονται ανοιχτά την εδαφική μας ακεραιότητα. Σίγουρα δεν βοηθούμε τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες που τους αφήνουμε στο έλεος των πιέσεων και στην πολιτική εκμετάλλευση του τουρκικού προξενείου. Και βεβαια όποιος με ευθύνη του φέρει μέσα στη Βουλή την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης είναι ανεύθυνος και επικίνδυνος για την χώρα. Ως εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου