Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σ. Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, μετά είπε ότι αυτά είναι αυταπάτες

Σ. Βούλτεψη για ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, μετά είπε ότι αυτά είναι αυταπάτες | Liberal.gr

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε η υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στα όσα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στο παρελθόν.

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, μετά είπε ότι αυτά είναι αυταπάτες. Μετά για την απλή αναλογική, ο κ. Τσίπρας είπε “mea culpa”» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ.

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, μετά είπε ότι αυτά είναι αυταπάτες. Μετά για την απλή αναλογική, ο κ. Τσίπρας είπε “mea culpa”. Πέρασα όλη την πανδημία ως δημοσιογράφος γράφοντας το πώς την αντιμετωπίζουν οι άλλες αντιπολιτεύσεις αυτό το πρόβλημα. Άνοιγαν τα σχολεία έλεγαν “λυπηθείτε τα”, έκλειναν μας έλεγαν “τα έχετε κάνει Big Brother”. H Ελλάδα ήταν μια εξαίρεση στην Ευρώπη για το πώς προσπαθούσαν όλα τα κόμματα στις άλλες χώρες να την αντιμετωπίσουν. Ο “πολακισμός” ήταν η

τοξικότητα και βρήκε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας να τον ξαναφέρει», είπε η υφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής.

Σχετικά με το μεταναστευτικό και τα σχετικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση σημείωσε πως «τα προβλήματα δεν σταμάτησαν και αν προσέξατε στη διάρκεια της υπηρεσιακής είχαμε πολλά θέματα κι εντός κι εκτός Ελλάδας γι' αυτό κι εμείς από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση που να αποφασίζει και να είναι εκλεγμένη από τον λαό. Δεν γινόταν να πηγαίναμε συνέχεια σε εκλογές.

Μόνο από τους πρόσφυγες από την Ουκρανία και το Σουδάν, 110 εκατομμύρια άνθρωποι είναι εκτοπισμένοι, όλοι αυτοί, ειδικά από το Σουδάν, πιέζουν τη λεκάνη της Μεσογείου. Ως χώρα είμαστε περικυκλωμένοι από πολύ σοβαρά μεταναστευτικά προβλήματα. Γι΄αυτό είναι ευχής έργον το ότι τελείωσε αυτή η περιπέτεια που ξεκίνησε από την απλή αναλογική καθώς αν δεν ήταν αυτή θα είχαμε κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή, δεν χρειαζόταν να φάμε όλον αυτόν τον χρόνο για να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου