Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

  
Η κατακρήμνιση των Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ ήταν προδιαγεγραμμένη όπως επίσης αναπόδραστη είναι και η συνέχιση της τροχιάς παρακμής τους μέχρι την τελική εξαϋλωσή τους. Τα κτίρια καταρρέουν σε έναν δυνατό σεισμό επειδή τα θεμέλιά τους είναι σαθρά με τον ίδιον ακριβώς τρόπο που διαλύονται τέτοιοι σχηματισμοί που γιγαντώθηκαν εν μία νυκτί τρεφόμενοι με καιροσκοπισμό και μανία καταδιώξεως κατά αντιπάλων τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακύρρησε με στυγνή αμετροέπεια, απορρέουσα από την εποχή της παντοδυναμίας του, θανάσιμους εχθρούς όσους έθεταν ανάχωμα στην μυθοπλασία με την οποία λεηλατούσε τον πολιτικό ορθολογισμό και τον ορθολογικό ρεαλισμό μετατρέποντας τον δημόσιο βίο της χώρας σε ένα απέραντο φρενοκομείο, με στημένες διώξεις και διεφθαρμένες πρακτικές, οι οποίες καταδικάστηκαν νομικά, μέσω Ειδικού Δικαστηρίου, και σήμερα καταδικάστηκαν ξανά.
Μαζί με τους Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία του κόσμου έβαλε ταυτοχρόνως Χ στις ενορχηστρωμένες επιθέσεις, τις δολοφονίες χαρακτήρων, τα στημένα δημοσιεύματα από τον στρατό των πληρωμένων επώνυμων και ανώνυμων κονδυλοφόρων τους, εμφυσώντας στην ελληνική κοινωνία το νέο κύμα αυριανισμού με λόγο στοχοποιητικό, συκοφαντικό, ομοφοβικό και χυδαίο λόγο βγαλμένο από τα πρωτοσέλιδα της Αυριανής των 80s και 90s.
Στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν καταφύγιο κατάδικοι, αμοραλιστές και ανεπάγγελτοι οι οποίοι ενοχοποίησαν την έννοια της αριστείας, αλλά επί της ουσία επιχειρούσαν να ισοπεδώσουν κάθε έννοια επαγγελματικής, κοινωνικής, ακαδημαϊκής αριστείας για να μετατρέψουν τη χώρα σε καθεστώς οχλαγωγίας όπου η μετριότητα επιβραβεύεται, ο κόπος για την επιτυχία και την καταξίωση είναι μάταιος, οι απόψεις των ειδικών έχουν μηδαμινή βαρύτητα καθώς είναι εξίσου ισότιμες με τις απόψεις των ανώνυμων τρολς και των εκφραστών του Πολακισμού.
Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε αλλά ο Μητσοτάκης είναι αυτός που νίκησε και η νίκη πιστώνεται προσωπικά στον ίδιο. Τώρα, η μεγάλη πρόκληση για τον Μητσοτάκη είναι να μην επαναλάβει το ίδιος λάθος που έκαναν οι προκάτοχοί του στο Μέγαρο Μαξίμου. Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, είχαν λάβει αντίστοιχες ευρείας κλίμακας λαϊκές εντολές “να τα αλλάξουν όλα”, όμως αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και των προσδοκιών της ιστορίας. Το 2027, ο Μητσοτάκης έχει χρέος να παραδώσει μία Ελλάδα στην οποία οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι για την ελληνική τους ταυτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου