Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Αποκάλυψη για το ναυάγιο στην Πύλο: Από την Αίγυπτο και όχι από τη Λιβύη ξεκίνησε το μοιραίο πλοιάριο-Εννέα συλλήψεις

Από την Αίγυπτο και όχι από τη Λιβύη φέρεται να ξεκίνησε το σκάφος που βυθίστηκε στην Πύλο, οδηγώντας εκατοντάδες ανθρώπους στον θάνατο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, από τις καταθέσεις των διασωθέντων προκύπτει ότι το σκάφος είχε αφετηρία την Αίγυπτο και είχε ενδιάμεσο σταθμό το Τομπρούκ της Λιβύης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι του Λιμενικού εκτιμούν ότι η επιχείρηση μεταφοράς των μεταναστών φέρεται να προετοιμαζόταν 40-50 ημέρες.


Εννέα συλλήψεις για το ναυάγιο της Πύλου

Οι αρχές προχώρησαν σε εννιά συλλήψεις με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση για το ναυάγιο της Πύλου. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για εννέα άνδρες, όλοι Αιγυπτιακής καταγωγής.

Οι διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο ήταν αυτοί που «έδειξαν» τους διακινητές. Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπέδειξαν συγκεκριμένα πρόσωπα και κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το ποια άτομα ήταν αυτά που είχαν κανονίσει την επιβίβασή τους στο πλοίο και τι ρόλο διαδραμάτιζε ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου