Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αναστάσιος Λαυρέντζος: ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Πλήρης χρεωκοπία της πολιτικής "ανοικτών συνόρων" και της επιβολής της δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας που στην πράξη είναι η αντικατάσταση του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού. Η κυβέρνηση έρχεται πλέον αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα την οποία είχε την αφέλεια να νομίζει ότι θα αποφύγει. Σήμερα

αναγκάζονται με μεγάλη καθυστέρηση να παραδεχθούν ότι υπάρχει πρόβλημα εθνικής ασφαλείας.... Συγχαρητήρια για την οξυδέρκειά σας. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι τώρα θα αλλάξετε την πολιτική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου